LES NOSTRES ACTIVITATS

Onbox

ONBOX és un mètode d’acondicionament físic que es basa en un entrenament de combinació d’exercicis bàsics en forma de circuits o lineal i intervals cardiovasculars que donen com a resultat un nivell superior de força, coordinació i resistència psicològica.

Oncycling

Activitat d’alta intensitat energètica basada en pedalar en una bicicleta estàtica seguint el ritme de la música i les consignes d’un tècnic amb suport visual d’alta definició de recorreguts d’arreu del món. Millora el sistema cardiorespiratori i reforça el tren inferior ajustant-se a les possibilitats individuals.

Circuit Training

L’entrenament en circuit és una forma de condicionament corporal, entrenament de resistència o entrenament de resistència amb alta intensitat. S’adreça a la construcció de força o resistència muscular. Un “circuit” d’exercicis és una terminació de tots els exercicis prescrits en el programa.

ONCORE

ONCORE és un entrenament precís de 30 minuts que a través de rutines pre-coreografiades amb música posa a punt el tronc i els músculs que connecten el tren superior amb el tren inferior. És ideal per tonificar la zona abdominal i els glutis.

gap

Acondicionament Fisic General, treball de força amb materials de pes i un treball intens de les parts més a reforçar del còs. Es combinen exercicis funcionals i analítics de força dirigits per l’instrucotr i al ritme de la música.

Manteniment

Activitat que consisteix en un treball de tonificació muscular en què s’utilitzen peses, gomes i pilotes de fitball. Enforteix tota la musculatura del cos, estilitza la figura i millora la postura corporal.

Strong

STRONG combina l’entrenament d’intervals d’alta intensitat amb l’essència de la motivació amb música sincronitzada. És un entrenament revolucionari d’alta intensitat guiat amb música per motivar-te a aconseguir els teus objectius de fitness més ambiciosos.

ONCOmbat

És un programa d'entrenament grupal de tipus cardiovascular. Consisteix a realitzar moviments basats en diferents arts marcials seguint el ritme d'una base musical.

servei 24h de l'instal·lació

Ens preocupa el vostre temps

Hem creat un sistema per a que els socis pogueu disfrutar de l'instal·lació a qualsevol hora independemnet del dia de l'any.

Onfitness posa a disposició un servei d'horari ampliat, en el qual els socis abonats podràn gaudir de tarjeta d'accés lliure a les serves instal·lacions. Aquest servei d'horari ampliat permet fer ús de la sala de musculació, sense atenció per part del personal d'Onfitness, si bé s'han de cumplir de manera estricta les normes indicades en el contracte.

Avantatges

  • Si treballes dins un entorn laboral on mai tens els mateixos torns.
  • Poder adaptar la teva rutina serà més fàcil si el temps no és un problema.
  • Compaginar les teves tasques de la vida quotidiana és farà més senzill.
  • Si t'agrada l'intimitat i gaudir de l'espai en solitari.

Onfitness Algaida

Molt més que fitness, un espai on cuidam la teva salut!

Torna a l'inici
x
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a aportar-li una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. Més Informació. Acceptar