ACTIVITATS

EMBARASSADES

Activitat adreçada a dones embarassades que volen gaudir d’un embaràs sa i de qualitat i preparar-se pel post-part. La gimnàstica proposada evita mals d’esquena, prepara la musculatura per a un millor part i deixa el cos en la millor forma per a una bona recuperació post-part.

*ACTIVITAT DEL PROGRAMA SALUT ACTIVA

POST PART

El Post-Part és un programa d’entrenament d’intensitat variable que combina exercicis para millorar la resistència cardiovascular, la força funcional i l’estabilitat del core sempre donant prioritat de la salut del sol pèlvic.
*ACTIVITAT DEL PROGRAMA SALUT ACTIVA

HIPOPRESSIUS

Amb el mètode Hipopressiu podràs aconseguir millores en la postura, reducció del perímetre de la cintura, rehabilitació de la faixa abdominal després de l’embaràs, disminució dels problemes d’esquena i de la incontinència urinària o revitalització de les funcions sexuals.
*ACTIVITAT DEL PROGRAMA SALUT ACTIVA

ONCYCLING

Activitat d’alta intensitat energètica basada en pedalar en una bicicleta estàtica seguint el ritme de la música i les consignes d’un tècnic amb suport visual d’alta definició de recorreguts d’arreu del món. Millora el sistema cardiorespiratori i reforça el tren inferior ajustant-se a les possibilitats individuals.

PILATES

Mètode de condicionament físic sense impacte articular, basat en moviments controlats i fluids que mantenen una connexió constant entre la ment i el cos. Millora la forma física, incrementa la flexibilitat i corregeix les males postures.s emocions.

IOGA

Mètode per desenvolupar el benestar integral, l’essència de l’esser humà a mitjançant diferents postures que ajuden a calmar i neutralitzar les emocions.

CIRCUIT TRAINING

L’entrenament en circuit és una forma de condicionament corporal, entrenament de resistència o entrenament de resistència amb alta intensitat. S’adreça a la construcció de força o resistència muscular. Un «circuit» d’exercicis és una terminació de tots els exercicis prescrits en el programa.

STRONG by Zumba

STRONG by Zumba® combina l’entrenament d’intervals d’alta intensitat amb l’essència de la motivació amb música sincronitzada.
És un entrenament revolucionari d’alta intensitat guiat amb música per motivar-te a aconseguir els teus objectius de fitness més ambiciosos.

ONCORE 30'

ONCORE és un entrenament precís de 30 minuts que a través de rutines pre-coreografiades amb música posa a punt el tronc i els músculs que connecten el tren superior amb el tren inferior. És ideal per tonificar la zona abdominal i els glutis.

OMNIA 30'

Activitat dirigida pensada per el treball amb grup i en format circuit utilitzant les màquines i material funcional.
En aquesta activitat es combinen màquines de tonificació muscular i cardiovascular d’un circuit ja establert dins la sala fitness de molt fàcil ús.

MANTENIMENT

Activitat que consisteix en un treball de tonificació muscular en què s’utilitzen peses, gomes i pilotes de fitball. Enforteix tota la musculatura del cos, estilitza la figura i millora la postura corporal.

ONBOX

ONBOX és un mètode d’acondicionament físic que es basa en un entrenament de combinació d’exercicis bàsics en forma de circuits o lineal i intervals cardiovasculars que donen com a resultat un nivell superior de força, coordinació i resistència psicològica. Es combina amb sessions d’entrenament en grup a l’aire lliure que consisteixen a completar un circuit seguint la programació específica segons el nivell on cadascú cerca assolir els seus objectius i reptes i a més a més, animar-se participar en les curses que se celebren durant la temporada.

AFG

AFG: Acondicionament Fisic General, treball de força amb materials de pes i un treball intens de les parts més a reforçar del còs.
Es combinen exercicis funcionals i analítics de força dirigits per l’instrucotr i al ritme de la música.